Velg en side

Personvernerklæring

 

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.trollaasenfysioterapi.no/

Organisasjonsnummer vårt er 971 489 154. Adresse er Trollåsveien 25, 1414 Trollåsen.
Vi kan kontaktes på epost (info@trollaasenfysioterapi.no).

Nettsiden er utviklet og driftes av Meta IT.

Kontaktskjemaer

Bruker du kontaktskjemaer på dette nettstedet, så betyr det at vi mottar informasjon fra deg, altså personopplysninger om deg eller din virksomhet. Denne informasjonen er det du selv som fyller inn. Dette er informasjon som er nødvendig for oss for å kunne behandle saken som blir meldt inn av deg. Denne informasjonen får vi tilsendt på mail, og det oppbevares frem til saken er ferdig behandlet. Denne informasjonen blir ikke brukt til markedsføring. Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til. Du må bekrefte våre vilkår og tjenester ved hvert kontaktskjema på vårt nettsted.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse på vår webside. Denne type informasjon hjelper oss med å analysere hvordan våre brukere bruker nettstedet vårt, slik at vi kan forbedre opplevelsen. Informasjonskapsler analyserer trafikk og mønster, men gir ingen personlige opplysninger om deg. Informasjonskapslene våre kartlegger ikke enkeltbrukerens bruksmønster.

En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Dersom du ønsker å deaktivere og slette informasjonskapsler i din nettleser, må du følge instruksjonene til nettleseren du bruker. De fleste moderne nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan velge å endre innstillingene selv, slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Dette kan føre til at våre tjenester ikke fungerer optimalt.

Ved å benytte våre nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til. Eksempel på dette er hvis du sender oss en kontaktskjemasak som vi behandler.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi benytter WordPress som grunnplattform. WordPress er anerkjent verden rundt, og tar sikkerhet på alvor. Du kan lese mer om WordPress her.

Vi bruker HTTPS. Dette er en kommunikasjonsprotokoll som støtter sikker kommunikasjon over et datanettverk. Protokollen sikrer at man kommuniserer med riktig nett-tjeneste og at informasjonen som overføres ikke kan overvåkes eller endres. Du kan lese mer om HTTPS på https://snl.no/HTTPS.

Domene og webhotell

Vårt domene og webhotell ligger hos One.com. One.com’s datasenter er konstruert for å overholde de høyeste sikkerhetsstandarder. Alle kundedata og One.com’s systemdata er sikret gjennom en daglig ekstern sikkerhetskopiering av alle servere via en privat 10 Gbit fibertilkobling til et atskilt sikkerhetsdatasenter plassert 10 km fra hoveddatasenteret. Den daglige sikkerhetskopieringen sikrer webhotellene til kundene av One.com mot datatap. Sikkerhetskopieringen inkluderer alle webhoteller, uavhengig av type. Sikkerhetskopieringen er en forholdsregel mot datatap forårsaket av potensielle feil One.com råder over. Som en konsekvens av dette kan One.com gjenopprette alt innhold etter en potensiell feil, hvis ikke årsaken til datatapet er utenfor One.coms kontroll. Ved gjenoppretting fra en sikkerhetskopi vil hele serveren og alle webhotellene bli gjenopprettet slik det var før feilen. Du kan lese om One.coms personvernpolitikk her.